УКР РУС

Епоксидна підлога для продуктів харчування, Безпека.

Безпечна епоксидна підлога для продуктів харчування: що вам потрібно знати
 

Безпека харчових продуктів має першочергове значення у всьому процесі від ферми до ринку. Без постійної пильності об'єкти ризикують спалахом зростання патогенів на об'єкті і хворобами харчового походження серед споживачів - сценарії кошмарів менеджерів. Виробники продуктів харчування працюють за суворими протоколами, щоб підтримувати найбезпечніші умови, і у цьому  може допомогти правильний цементний уретан (уретановий розчин) або епоксидний настил.

Оскільки безпека повинна ретельно контролюватися на кожному етапі виробництва продуктів харчування, такі агентства, як Міністерство сільського господарства  і Управління з контролю за продуктами і ліками, накладають суворі правила, що регулюють умови в приміщеннях, які вготовляють , обробляють та зберігають продукти і напої. Найкращі методи належної санітарії обладнання, безпечні методи обробки харчових продуктів і процедури особистої гігієни працівників відносяться до рекомендацій агентств. Також включені керівні принципи для безпечного будівництва продовольчих об'єктів, включаючи вибір і установку відповідних підлог для харчової промисловості.


 

Важливі міркування з безпеки харчових продуктів

Рідкі смоляні системи підлогового покриття, такі як цементні уретанові підлоги, є оптимальними для багатьох компаній з виробництва продуктів харчування і напоїв через їх здатності протистояти екстремальним середовищам в галузі. Важливі фактори, які слід враховувати в системі підлогових покриттів для об'єкта, який обробляє продукти харчування, включає:

Будь-яке порушення поверхні підлоги, будь то тріщина або розчин, являє собою запрошення для збору бруду і вологи, а для цвілі і інших мікробів - для процвітання і розмноження.

Оскільки цементні уретанові, епоксидні та інші смолисті системи настилу встановлюються в рідкому вигляді, вони забезпечують практично безшовну поверхню, що дозволяє легше очищати землю. Крім того, установки смолистої системи дозволяють створювати або коригувати нахил підлоги до дренажу і можуть включати в себе вбудовану підставу від підлоги до стіни. Це усуває 90-градусні кути в конструкції підлоги стіни, що забезпечує більш ефективну очистку і загальну гігієну приміщень.

Довговічність і продуктивність.

Харчові заводи використовують важкі машини і обладнання для обробки величезної кількості сирих інгредієнтів кожен день: система настилу повинна мати міцність на стиск, щоб утримуватися під зарядженими ручними візками і вилковими навантажувачами. Додайте до цього високий удар, постійний рух ніг, сильнокислотну і / або лужні побічні продукти виробництва продуктів харчування, і у вас є клімат, який може легко зношуватися підпільної системою підлогового покриття. Навпаки, цементний уретановий паркет призначений для легкої обробки агресивних середовищ в середовищах продуктів харчування і напоїв.

Стійкість до теплових ударів.

Різні етапи виробництва і зберігання продуктів і напоїв пов'язані з екстремальними температурними коливаннями - не кожна система покриття підлоги може витримувати ці умови. Цементні уретанові підлоги спеціально розроблені для роботи в ситуаціях, які можуть завдати непоправної шкоди більшості інших типів підлогових покриттів. Володіючи компонентом портландцементу, уретановий будівельний розчин розширюється і стискається зі швидкістю, аналогічної бетону під ним, що забезпечує гарний зв'язок і поточну продуктивність при різких і швидких змінах температури.

Допуск вологості.

Постійний вплив вологи може привести до погіршення стандартних комерційних підлогових покриттів. Крім того, більшість матеріалів не може бути встановлено поверх вологої бетонної підкладки. Навпаки, цементні уретанові системи підлги мають високу вологостійкість. Вони призначені для установки на бетонні плити утзаводах з виробництва продуктів харчування і напоїв, більшість з яких майже ніколи не отримують можливості дійсно висохнути. Крім того, уретановий розчин може щодня піддаватися впливу води, пари і вологи без шкоди для навколишнього середовища.

Опір ковзанню.

Незважаючи на потребу харчової промисловості в гладкій, ультрагігієнічній  поверхні підлоги, ковзання і падіння є серйозною проблемою для кожного об'єкта.
Епоксидні, цементні уретанові та інші смоляні системи підлогового покриття пропонують варіанти опору ковзанню, які балансують безпеку пішоходів. Запитайте про різні перешкоди, що перешкоджають завершенню, які можуть допомогти забезпечити безпеку співробітників, постачальників і відвідувачів.

 

Для кращого розуміння безлічі пропонованих пропозицій, а також способів, якими епоксидні і смолисті підлоги підходять для вашого обладнання для виробництва продуктів харчування або напоїв, зв'яжіться з нами сьогодні.

Переходьте за посиланням та дізнавайтесь більше:

https://inhouse.com.ua/

Бізнес-каталог

Реклама